Arbo diensten

Arbo diensten

Omdat je niet overal verstand van kan hebben bieden wij arbo diensten aan. Wij ondersteunen en ontzorgen in arbozaken en arbotaken!

Doordat we een gerenommeerd netwerk van Bedrijfsartsen, Veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten en A&O kerndeskundigen hebben kunnen we kiezen voor de juiste kerndeskundige.

Bovendien werken we praktisch en klantgericht. Dus niet verder zoeken maar gewoon even bellen voor passende ondersteuning. Laten we samen werken aan een veilige en gezonde werkplek!

Neem contact op!

Wil je persoonlijk advies over onze diensten of opleidingen?

Onze arbo diensten

Hieronder bevind zich het aanbod van onze diensten

Interim (Veiligheid) Management

Interim management inzetten op jouw veiligheidsvraagstuk.

Werkplek inspectie

Verzekerd van een helder en betrouwbaar inzicht van de veiligheidssituatie op de werkplek door de werkplekinspectie van Arbo Select.

Rouw- en verliescoach

Leven is verlies ervaren. Overleven is leren hoe ermee om te gaan. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Graag geeft Madelon je handvatten om met verlies om te gaan.

Externe vertrouwenspersoon

Samen werken aan een veilige en gezonde werkplek! Om medewerkers een veilige werkplek te bieden heeft Arbo Select expertise in huis om te ondersteunen bij het schrijven van beleid, het geven van voorlichting, opvang en begeleiden van slachtoffers. Arbo Select kan ondersteuning bieden aan interne vertrouwenspersonen binnen grotere organisaties en onderdeel zijn van een klachtencommissie.

VCA

Specialist in VCA bedrijfscertificering. Persoonlijke benadering en altijd maatwerk.

Arbeidshygiëne

Arbeidshygiëne is de discipline van het anticiperen, herkennen, evalueren en beheersen van gevaren voor de gezondheid in de werkomgeving. Juist de risico’s op lange termijn vormen voor werkend Nederland een grote bedreiging, groter dan het aantal slachtoffers van bedrijfsongevallen.

Sparringspartner veiligheidsbeleid

Behoefte aan een persoon om mee te sparren over jouw veiligheidsvraagstukken?

Toetsing RI&E

Arbo Select helpt bedrijven en organisaties bij het beoordelen van de RI&E. Een wettelijke toetsing is verplicht bij bedrijven met personeel.

Incident onderzoek

Voorkom toekomstige incidenten met behulp van incidentenonderzoek.

Uurtarief € 125,– excl. BTW en excl. certificeringskosten

Binnen een straal van 25 km vanaf centrum Ermelo geen voorrijkosten, daarbuiten rekenen wij € 0,54 per km excl. BTW
Voor overige diensten, en werkzaamheden, maakt Arbo Select graag vrijblijvend een passende aanbieding
Op alle vermelde diensten en pakketten zijn de algemene voorwaarden van Arbo Select van toepassing