Arbo opleidingen

Een veilige en gezonde werkplek met de arbo opleidingen van Arbo Select

De verdiepende praktijkgerichte arbo opleidingen voor en door arbo professionals. Juist daarom sluiten deze opleidingen naadloos aan op jouw dagelijkse praktijk. Of je nu aan de slag gaat met het opstellen van de RI&E, noodzakelijke acties om het ziekteverzuim terug te dringen of een bedrijfsnoodplan.

Als arbo professional moet je risico’s op de werkvloer herkennen. Juist dan vraagt het om de juiste bagage aan kennis en ervaring. Arbo Select helpt je aan de noodzakelijke kennis. Tijdens de opleiding ga zorgeloos oefenen in een veilige omgeving met als belangrijk doel: leren in een omgeving waar fouten maken mag. Terug in de praktijk ga je kijken door de ogen van een deskundige. Je bent een serieuze gesprekspartner voor directie, OR, vertrouwenspersoon en medewerkers. Tijdens de opleiding ga je ontdekken dat een netwerk enorm belangrijk is voor je functioneren op verschillende niveaus.

Samen met je medecursisten start je met het uitbreiden van een functioneel en noodzakelijk Arbo netwerk. Alle opleidingen van Arbo Select zijn zo opgezet dat ze direct toepasbaar zijn binnen je eigen organisatie.

Neem contact op!

Wil je persoonlijk advies over onze diensten of opleidingen?

Opleidingen

Hieronder een overzicht van de opleidingen die we aanbieden

Preventiemedewerker Pro

Driedaagse praktijkgerichte opleiding (Ermelo). In 3 dagen klaargestoomd tot een volwaardige gesprekspartner voor directie en OR. Het aanspreekpunt op de werkvloer.

Basisopleiding preventiemedewerker

Praktijkgerichte opleiding (Ermelo). Een mooie basis voor medewerkers die meer willen weten over veiligheid op de werkvloer.

Ben je al bekend met onze cursussen?