Klant reviews
Sinds november 2022 werken wij bij Tergooi MC samen met Hans Slagboom van Arbo Select voor de toetsing van de RI&E. De samenwerking verloopt van het begin af aan prettig. Hans is toegankelijks en communiceert makkelijk en duidelijk. Hij stelt zowel leidinggevenden als medewerkers op hun gemak bij de rondgang waardoor men open en eerlijk kan communiceren en de gevraagde informatie naar voren komt. Hij geeft heldere en deskundige adviezen en helpt ons verder. De toetsing gaat voor ons niet om het vinkje maar heeft een grote toegevoegde waarde door de manier waarop Hans te werk gaat. Ook is hij in staat ter plekke praktisch mee te denken en het plan om te gooien wanneer de situatie daarom vraagt. Wat ons betreft is dit het begin van een langdurige samenwerking.

Ingrid van Grootel

Arbo Coördinator Tergooi MC

Ondersteuning RI&E inclusief toetsing. “Onze ervaring met Arbo Select was positief! Prettig contact, korte lijnen en duidelijke uitleg tijdens de rondgang en terugkoppeling van de uitkomsten”

Willeke Bonestroo

De Pinnenburg voor Christelijke zorg

Ik heb tijdens een toetsing van een RI&E kennis gemaakt met Arbo Select, het was zeer prettig om op een constructieve wijze naar zaken rondom arbeidsomstandigheden te kijken. Voor herhaling vatbaar!

Joost van Schaik

Axioncontinu

Wij hebben erg goeie ervaringen met Arbo Select. Persoonlijke aandacht, vakkundig advies en uitstekende bereikbaarheid maken ze uniek in hun soort.

Frieda van Bruggen

De zaak van Ermelo

Wij zijn erg tevreden met de dienstverlening van Arbo Select. Hans heeft de RI&E getoetst voor onze 4 locaties en dat was een leerzame ervaring. We hebben veel bruikbare tips en adviezen gekregen tijdens de rondgang door het bedrijf, waarbij Hans ons op respectvolle manier wees op zaken die aandacht behoeven.

Gerjanne Schilperoort

Pannenkoekenhuizen

Wij hebben Hans Slagboom van Arbo Select leren kennen als een man die zijn vak verstaat. Hans is niet alleen erg prettig in de omgang maar heeft ook oog voor de mensen om hem heen. Zijn toegankelijkheid draagt eraan bij dat zijn opnamewerk vlot en overzichtelijk plaats vindt. De Risico-Inventarisatie en -Evaluatie die Arbo Select voor onze vakschool heeft opgezet is dan ook naar alle tevredenheid uitgevoerd en we zullen in de toekomst zeker contact blijven houden.

Maarten Buskoop

Soma College

Hans Slagboom van Arbo Select komt zijn afspraken na. Dat zegt eigenlijk alles. Een deskundige partner die tijdig en op een zorgvuldige wijze de Risico Inventarisatie en Evaluatie voor Stichting Proo, partner Aurora Onderwijs Groep, heeft opgeleverd.

Willem Duifhuis

Stichting PROO

Arbo Select, Hans Slagboom denkt op een heldere en praktische wijze mee om de werkomgeving (nog) veiliger te maken. Prettig persoon om mee samen te werken. Hij heeft binnen de afgesproken tijd een volledige risico-inventarisatie voor Petersen Metaalbescherming opgeleverd met een handige tool voor het bijhouden van het Plan van aanpak.

Leonie Petersen

Petersen Metaalbescherming

Arbo Select heeft onlangs de RIE voor ons uitgevoerd en we zijn zeer tevreden over hun diensten. Professioneel, grondig en betrouwbaar. We bevelen Arbo Select van harte aan voor hun expertise op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Anusha Nadarasah

Kraamzorg Monique Boer

Arbo Select is in de persoon van Hans Slagboom een deskundig, betrouwbaar en een goede gesprekspartner op het zeer uitgebreide vakgebied arbo en arbeidsveiligheid. Kennisdelen en ondersteuning in (arbo)projecten staan op een hoog niveau.

Henry Laning

Flevoziekenhuis